torstai 17. toukokuuta 2012

Versatile Blogger





1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Ilmoita heidän nimeämisistään heidän blogissaan
3. Jaa 7 faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut
5. Lisää Versatile Blogger Award kuva blogipostaukseesi


Kiitos Coronalle tästä ^^


Ne, joille annan seuraavaksi tämän ovat:


Nukkemestari
 - Beta
monroegirl2008
Syringa
Tähti (Upsila)
Jo
Sirja
MadeOfChemicalX
.nelli
Geraldine

1. Ensimmäisenä joku niinkin itsestäänselvä asia kuin se, että rakastan musiikkia. Siksi olen ruvennut pitämään siitä blogiakin. En voisi kuvitella päivääkään ilman musiikkia ja minulla on todella orpo olo, jos takkini taskussa olevasta MP3-soittimesta loppuu akku kesken kaiken.

2. Tykkään kirjoittaa tarinoita, päiväkirjaa, fanfictionia, runoja, mitä milloinkin tulee mieleeni.

3. Olen tyyliltäni melkoinen sekamelska emoa, rokkaria, hippiä ja runotyttöä. Laittaudun keikoille tai bileisiin enemmän kuin arkena, silloin panostan jopa meikaamiseen enemmän.

4. Olen biseksuaali, mutta neljä pidempää suhdettani olen ollut miesten kanssa. Haluaisin joskus kokeilla, miltä tuntuu seurustella tytön kanssa.

5. Omistan välillä ihanan, mutta välillä hermoille käyvän, uteliaan kissan.

6. Pelkään ampiaisia. Jos sellainen lentää lähelleni, rupean kiljumaan ja menen täysin paniikkiin.

7. Tykkään elää hetkessä. Aamuisin herätessäni haluaisin vain jäädä lämpimän peiton alle loikoilemaan, joskus saatan istua pitkään katsomassa ulos ikkunasta edessäni kupillinen lämmintä teetä ja välillä vain unohdun haaveilemaan jostain kauniista.

perjantai 11. toukokuuta 2012

Parhaita mieslaulajia 4/15






Hizumi, D'espair's Ray 

Kuten kuvasta voimme päätellä, Hizumi on visuaaliselta tyyliltään hyvin seksikäs mies :) Ja herralla on myös mahtava lauluääni, kun muistelen vieläkin haikeana vuosien 2006 ja 2007 livekeikkoja. Bändi itsessään lopetti vuosi sitten, mutta muistot kyseisestä herrasta ja hänen äänestään säilyvät minulla varmasti aina.


En ole nyt pitkään aikaan päivitellyt tätäkään. Syyksi pistän työkiireeni ja sen, etten ole saanut pitkään aikaan kirjoitettua mitään lyriikoitakaan. "Lapsi aikuisen kehossa" pitäisi saada sävellettyä ja minun pitäisi kirjoittaa varmaan myös muutamia uusia runoja, kunhan vain inspiraatiota löytyy.
Keikoilla en ole nyt hetkeen taas käynyt, pari päivää ennen vappua olin tosin katsomassa Poets Of The Fallia ensimmäisen kerran tänä vuonna, mutta sieltä en saanut kovin hyvälaatuisia kuvia, jotka voisi tänne laittaa, sillä en nähnyt kauhean hyvin. Mutta hyvä keikka oli silti.