keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Vuoden mittainen biisihaaste

Facebookissa näin erään kaverini aikajanalla hänen linkittämiään biisejä ja maininnan, että hän osallistuu vuoden kestävään biisihaasteeseen. Niinpä päätin itsekin osallistua, kun kuulin kyseiseltä kaveriltani, että jokainen saa osallistua.

Olen linkittänyt jo kaksi biisiä ja ajatellut, että voisin postata tännekin samat biisit sekä kertoa niistä hieman, kertoa siitä, miksi olen valinnut nimenomaan ne biisit tähän listaan.

1/365: OneRepublic - Counting Stars

Ainoa siskoni kuunteli tätä jouluna 2013, kun satuin olemaan vanhemmillani joulua viettämässä ja tietysti minun oli pakko kysyä loppuvuodesta, mikä biisi on kyseessä, koska ihastuin OneRepublicin laulajan Ryan Tedderin ääneen.

2/365: Anna Eriksson - Mad Girl's Love Song (Dedicated To Sylvia Plath)

Anna Eriksson on yksi musiikillisista esikuvistani ja kun häneltä julkaistiin englanninkielinen albumi "Garden Of Love" ihastuin tähän biisiin vahvojen ja hieman surumielistenkin lyriikoiden vuoksi. Biisin lyriikat pohjaavat samannimiseen Sylvia Plathin runoon, jota en ole päässyt lukemaan vielä. Kai sitä muutenkin voisi tutustua kyseisen runoilijan tuotantoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti