maanantai 6. helmikuuta 2012

Infinite Regress, MIR & Circus At Dawn Gloriassa 4.2.2012

Vuoden alun toinen keikka helmikuussa ja taas vaihteeksi MIR:in poikia katsomassa kahden muun bändin lisäksi. Paikkana toimi tällä kertaa Kulttuuriareena Gloria Punavuoressa. Olen käynyt Gloriassa joskus aiemminkin muutamalla keikalla, mutta edellisestä kerrasta on tosiaan jo aikaa. Silloin, kun olen viimeksi Gloriassa käynyt, oli myös kovat pakkaset, mutta keikkatilassa oli todella kylmä ja palelin. Nyt ei ollut niin kylmä, ei ainakaan sisätiloissa (Nuorisoasiainkeskus on varmaan tehnyt asialle jotain muutaman vuoden sisällä).

Keikkasetin aloitti Infinite Regress, jossa soittaa bassoa erään uuden tuttuni bändikaveri. Tämä uusi tuttavuuteni soittaa bändissä nimeltä Huomenharha ja niiden musiikki ottaa vaikutteita CMX:ltä, mutta en mainosta sitä nyt tässä sen enempää. Infinite Regressin keikasta en ehtinyt kuulla kuin kaksi viimeistä biisiä, mutta bändin pojat kaupittelivat ilmaiseksi demoaan keikkansa jälkeen ja otin yhden sellaisen mukaani. Pitänee perehtyä hieman tarkemmin siihen jossain vaiheessa.

Tuttuni vertasi Infinite Regressin laulajaa Metallican James Hetfieldiin, koska sillä oli samantyyppisiä maneereita kuin Hetfieldillä esiintyessään :D Tiedä nyt sitten tuosta...

MIR soitti toisena tällä kertaa ja biisilistaan mahtui pari uuttakin biisiä, joista muistan vain yhden nimen: Chasing Your Ghost. Kuvaussaldo oli tälläkin kertaa hyvä, tosin kaikkien kuvien laatu ei ollut mikään paras mahdollinen.Ensimmäisessä kuvassa etualalla on muuten MIR:in soolokitaristi Niko, joka on bändin jäsenistä uusin ja nuorin. Niko tuli entisen soolokitaristin tilalle ja on kotoisin Lieksasta. Vaihdoin pojan kanssa muutaman sanan keikan jälkeen, kun pojat kauppasivat EP:tään 5:llä eurolla. En tiedä, miten paljon sitä meni kaupaksi, mutta toivottavasti jotain :)

rytmikitaristi Hannu ja silmillä roikkuvat hiukset :D

Eero eläytyy tunteella tulkintaansa Mikko taustallaan

Sami

Eero eläytyy ja Hannu moshaa
Keikan järjestänyt tyyppi änkesi keikan loppupuolella kuullun "Rest Assured:in" aikana lavalle yhdessä poikien kanssa... Otin tilanteesta muutaman kuvan. Katsotaan, jos joskus itsekin pääsisin vielä samalle lavalle poikien kanssa.


Viktor ja Eero
MIR:in jälkeen oli vuorossa vielä Circus At Dawn, joka on perustettu vuonna 2006. Hiljattain pojat ovat ottaneet joukkoonsa uuden laulajan ja kitaristin, jotka ovat bändin nuorimmat. Joku bändin jäsenistä vertasi uuden laulajan, Jassen, ääntä mm. Faith No Moressa vaikuttavan Mike Pattonin ääneen ja kun myöhemmin kuuntelin kyseistä bändiä, olin löytävinäni itsekin jotain samankaltaisuutta noiden kahden äänessä. Joka tapauksessa pojat vetivät loistavan keikan ja sain muutamia hyviä kuviakin heistä...


Jasse ja Toni

Jasse hieman innostui esiintyessään :D

Jaska, basso

Kimi, rummutBiisejä pojilta en niin hyvin tunnistanut, vaikka olin ehtinyt kuunnella muutamia ennen keikalle menoa. Mutta loistavalta se kuulosti ja Circus At Dawnin pojat kertoivat, että haluaisivat tulevaisuudessakin keikkailla yhdessä MIR:in kanssa, kunhan aikataulut saadaan sopimaan. Uutta yhteiskeikkaa onkin sitten kiva odotella.

Näihin tunnelmiin lopettelen keikkapostaukseni tällä kertaa. Kiitos pojille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti