sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ras Henry & Fin Jam Reggae Band Libertéssä 3.3.12

Kehnosta rahatilanteestani huolimatta menin eilen Libertén katsomaan taas yhden keikan. Nyt kun mennään kevättä kohti, niin lupaan, että rupean kirjoittamaan enemmän blogimerkintöjä. Ja toivoisin, että saataisiin taas aloitettua treenit bändikaverini kanssa ja sen pitäisi tavata mahdollisesti tuleva keikkabasistimmekin.

Eilinen keikka oli ensimmäinen reggae-keikka pitkään aikaan omalta kohdaltani, joten tuli taas tanssittua ja räpsittyä jonkin verran kuviakin. Itse bändistä sen verran, että jäseniä siinä on kaikkiaan 9 ja osa niistä on vuosien varrella vaihtunut. Olen kuullut Fin Jam Reggae Bandista ensimmäisen kerran uuden tuttuni kautta, hänkin soitti kyseisessä bändissä, kun se perustettiin. Keikan jälkeen kuulin basistilta, että kyseinen bändi soitti perustamisvaiheessa punkkia, mutta musiikkityyli vaihtui reggaeksi. Basisti on ainoa alkuperäisjäsen bändissä ja ilmeisesti porukan nuorin (tai ainakin nuorimmasta päästä) ja tuttuni todella hyvä kaveri.

Ras Henry, joka laulaa bändissä, on puoliksi Tansanialainen. Hänen lisäkseen bändiin kuuluu kaksi taustalaulajaa, kaksi puhallinsoittajaa, kitaristi, rumpali, kosketinsoittaja ja basisti. Ennen keikkaa juttelin muutaman sanan taustalaulajien kanssa, kysyin mm. mihin aikaan ne alkavat soittaa. Alkuillan musiikista vastasi DJ.

Biiseistä en tunnistanut kuin pari, jotka olin kuullut. Toisesta on tehty musiikkivideokin, joka on kuvattu Korson parkkihallissa. Biisi on nimeltään "Daggerin'" ja kuulosti livenäkin hyvältä.


DJ Selektoni


Yhden biisin ajaksi lavalle otettiin vierailija, joka veti todella hyvin oman osuutensa :)Kiitoksia kaikille bändiläisille loistavasta kaikesta ja basistille juttutuokiosta sen jälkeen. Toivottavasti tapaamme taas pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti