maanantai 12. maaliskuuta 2012

Päivä idolin kanssa


VIHDOINKIN! Olen odottanut vuodesta 2007, että saisin kenttäpaikan lempibändini keikalle ja toiveeni toteutui ^^
Kokonaan toinen asia onkin sitten, saako Jäähallissa kuvata ja muuttuuko järjestely kuvaamisen suhteen mitenkään ennen syyskuuta. Toivoisin, että muuttuisi, sen verran kovasti haluaisin ottaa kuvia pojista (ja sekin vain, jos saan kentällä riittävän hyvän paikan, jotta näen lavalle) blogiini. Britteihin Placebon keikalle pääseminen olisi tietysti myös kivaa, koska silloin pojilla olisi ainakin kotikenttäetu ja turvajärjestelytkään eivät olisi niin tiukat kuin Suomessa. Fanitapaamisesta en ole myöskään niin varma, tullaanko sellaista järjestämään syyskuussa Helsingin keikan yhteydessä, mutta jos sellainen järjestetään, se on vain jonkun kilpailun kautta ja silloin pitäisi olla todella hyvä tuuri, jotta sen kisan voittaisi (kuulostan melko pessimistiseltä, mutta Placebon tapauksessa asia on ollut niin, ainakin vuonna 2007, kun ne kävivät ensimmäistä kertaa Jäähallilla keikalla).

Mutta... Jos minulla olisi tuuria ja saisin mahdollisuuden viettää päivän yhdessä Brian Molkon kanssa, joku saattaisi kysyä, miten käyttäisin sen päivän. Veisin Brianin luultavasti metroajelulle Itä-Helsinkiin ja tarjoaisin hänelle kupillisen kahvia Itäkeskuksessa. Tai menisimme valokuvaamaan yhdessä Viikkiin ja kirjoittaisimme siitä päivästä yhdessä biisin. Tai sitten laulaisin itse Brianille omistamani biisin suomeksi ja antaisin hänelle mukaan kiertueen lopulle paketin hyvää teetä :)

Ja yrittäisin olla näyttämättä sitä, että minua jännittäisi hänen seurassaan, kun keskustelisimme arkisista asioista esim. perhe-elämästä ja vertailisimme Helsinkiä ja Lontoota kaupunkeina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti