sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Poets Of The Fall Virgin Oil Co:ssa 8.12.2012

Jo toistamiseen Poets Of The Fall heittää keikan todella lähellä synttäreitäni ja samassa paikassa. Mutta Virgin Oil Co:sta on sanottava sen verran, että kyseinen paikka on todella hieno keikkapaikkana ja tällä kertaa pääsin seuraamaan keikkaa lavaosion yläkerrasta käsin. Keikalla seuranani oli Osku, joka on hyvä valokuvaaja ja jonka kuvia sain luvan käyttää myös tässä merkinnässäni.

Ennen keikkaa DJ:t soittivat todella hyvää musiikkia ja Musen "Panic Stationin" aikana innostuin laulamaan mukana ja rummuttamaan pöydän pintaa käsilläni... Musen keikka on tosiaan jo huomenna ja odotan sitä yhtä innolla kuin tuota eilistäkin.

fiilistelen Musen biisin tahdissa :DItse keikka alkoi joskus puolenyön aikaan taas ja Poetsien ensimmäinen biisi illan aikana oli heidän uusimman levynsä avausbiisi "Running Out Of Time". Sitä seurasi "Diamonds For Tears", joka on soitettu nyt pariin otteeseen keikan alussa, kun olen ollut bändiä katsomassa tämän vuoden aikana (eilinen Virgin Oilin keikka oli jo kolmas keikka vuoden sisään Poetsilta omalta osaltani. Jotkut ovat kiertäneet bändin mukana ulkomailla asti, itsekin toki lähtisin, jos vain olisi varaa ja aikaa). 

Alempana kuvaussaldoa omasta kamerastani, josta loppui akku kesken kaiken.
Illan aikana kuultiin myös nämä biisit:

Temple Of Thought
Cradled In Love (jota olen pitänyt liian imelänä rakkauslauluna, mutta olen alkanut tottua jo tähän)
Locking Up The Sun
Signs Of Life (Markon sanojen mukaan kyseinen biisi täydentää trilogian puuttuvan palasen. Poetsien debyyttilevyllä ei ollut pitkään aikaan nimibiisiä, vaikka Carnival Of Rustilta ja Temple Of Thoughtilta sellainen löytyykin, joten bändi otti vahingon takaisin ja kyseinen biisi oli mielestäni eräs keikan hienoimmista)
Stay
Illusion&Dream (jota ennen Marko kysyi yleisöltä, kuinka moni meistä uskoo unelmiin ja Jani heitti vitsinä, että eräällä keikalla vain kolme ihmistä oli nostanut kätensä kuullessaan Markon kysymyksen)
The Ballad Of Jeremiah Peacekeeper (joka kirvoitti minulta kyyneleet, koska tämä on todella koskettava ja kaunis kappale uudelta levyltä. Voin lyödä vetoa, että mikäli pojat soittavat "Skinin" ensi vuonna keikoillaan, reaktioni on samanlainen)
Kamikaze Love
Miss Impossible (jota ennen Marko kyseli näin "Missä on mun Miss Impossibleni?" :D)
Late Goodbye ("Beer cans, used gloves"... Ei kai sitä enempää tarvitse sanoa, vai mitä?)

Salaisuuksia (tämä kuulosti todella ihanalta livenä ja Markon äänellä, vaikka tykkään myös Johanna Kurkelan tulkinnasta. Alkuspiikin mukaan tämä on ensimmäinen suomenkielinen biisi, jota pojat ovat koskaan esittäneet livenä)
Roses (jonka aikana Marko esitteli koko bändin)
Dreaming Wide Awake
Carnival Of Rust
Lift


Välispiikit jaksoivat naurattaa, vaikka en niitä nyt tässä vaiheessa kovin hyvin muistakaan. Marko myös innostui hieman vilauttelemaan lavalla, mutta ei kuitenkaan liikaa.


Iso kiitos pojille keikasta ja kiitos Oskulle keikkaseurasta sekä kuvista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti