sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Spotify lakossa :/

Rakas Spotifyni ilmoitti, että kuukausimaksuissa on tapahtunut virhe eikä homma korjaantunut Spotifyn omilla sivuillakaan... Todella kurja juttu tuollainen, kun olen tottunut siihen, että kun olen koneella, Spotify on aina auki ja olen voinut kuunnella rajattomasti musiikkia sitä kautta.

Nyt voi kuunnella vain 5 kertaa yhtä biisiä ja minua ottaa niin paljon päähän... Haluaisin tietää, missä se vika on ja miksen voi kuunnella enää Spotifyn kautta musiikkia. Sitä kautta olen löytänyt myös useita uusia bändituttavuuksia elämääni ja innostunut joskus lataamaan niiden musiikkia koneellekin.

Tahdon Spotify Unlimitedin takaisin, sillä siinä ei ole mainoksia niin kuin aikaisemmin käyttämässäni ilmaisversiossa on eikä siinä ole tuota tyhmää rajoitetta!

Suunnitelmissani oli luoda Spotifyyn soittolista tämän vuoden NaNoWriMo:a varten, mutta taitaapa nyt tuo jäädä tekemättä, ellen saa Spotify Unlimitedia takaisin. Kirjoitan tänä vuonna suojelusenkeleistä, ihmisistä ja yhden suojelusenkelin luomasta autistipojasta. Ja voi olla, että MCR:n "Heaven Help Us" on kovassa kuuntelussa koko marraskuun ajan :)

1 kommentti:

  1. kiitos kommentista,
    ja minäkin toivon sydämeni pohjasta että kitarapoika jää :-)

    pärjäile ♥

    VastaaPoista