sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Festarifiilistelyä ja muistoja

Katsoin tänä aamuna MCR:n keikkataltioinnin viime kesältä Roskildesta. Ja harmittaa, ettei poikia taideta saada festareille Suomeen missään vaiheessa, kun moni muu fani on sanonut, että ne heittävät Suomessa keikkoja vain Jäähallissa. Jonkun ulkomaalaisen bändin kiinnittäminen festareille Suomessa maksaa tietysti keikkapalkkiot yms. , mutta olisi todella hauskaa nähdä My Chem joskus festareillakin livenä Suomessa.

Festarit on just siistejä, erityisen siistiä olisi päästä taas talkoolaiseksi Provinssirockiin ensi kesänä, koska talkoolaisena pääsee katsomaan bändejä tauoilla. Olin viimeksi Provinssissa 2009 ja se oli ensimmäinen kertani talkoolaisena. Näin silloin Placebon livenä ja pakko myöntää, että niiden keikka oli silloin parempi kuin Jäähallin keikka vuonna 2007, jolloin näin Placebon ensimmäisen kerran. Festareilla on ihanaa myös tutustua uusiin ihmisiin, syödä festariruokaa ja nukkua teltassa leirintäalueella, vaikka nukkuminen jääkin aina todella vähälle.

Roskilden keikkataltioinnin nähtyäni olen vain kaivannut keikoille ja festareille ja fiilistellyt kaikennäköistä musiikkia taas kerran. Ainakin 8kk siihen, kunnes on taas kesä, mutta sitä ennen on synttärit ja nyt marraskuussa NaNo ja... Kyllähän minä keikalle pääsen taas varmaan parin viikon päästä, kun MIR, kavereitteni bändi, heittää taas keikan Helsingissä :)

Nauhoitettiin bänditreeneissä tänään vihdoin viimein "Vihreät silmät". Ja ollaan marraskuun lopussa menossa studioon vihdoin, joten ollaan ainakin meidän bändin osalta saatu pyörät pyörimään hieman eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti