lauantai 5. marraskuuta 2011

Seconhand Serenade

Teen jatkuvasti uusia bändi- ja biisilöytöjä kavereiden kautta. Niin kävi nytkin, kun olen lupautunut kirjoittamaan yhteisficciä yhden tytön kanssa.
Ficin nimi tulee Seconhand Serenade -nimisen bändin biisistä nimeltä "Stranger" ja rakastuin kyseen biisiin kuultuani sen ensimmäisen kerran. John Veselyllä, biisin tekijällä ja laulajalla on todella upea ääni. Todella kaunis ja koskettava biisi. Pitänee etsiä joskus sen soinnut ja lyriikat jostain ja harjoitella sitä. Hankin tänään kaikki Secondhand Serenaden albumit ja yritän kuunnella ne läpi, jos niistä löytyisi muitakin biisihelmiä :)

kuunnelkaa, millainen ääni tuolla jätkällä on <3


Pidettiin tänään bänditreenejä ja lauloin kolme kertaa "Viherät silmät", mutta yksikään niistä kerroista ei ottanut tarpeeksi hyvin sujuakseen. Joko tuli keskeytys tai sitten mokasin itse. Mutta sekin vain, koska olen ollut tavallista väsyneenpi tänään. Keikalle menosta tuskin tulee ensi viikolla mitään, mutta yritämme saada ainakin demon tehtyä nyt loppuvuodesta, jos ei muuten.

Haaveenani olisi myös olla mukana joskus jossain fanipohjalta tehdyssä jutussa esim. näytelmässä tai lyhytelokuvassa. Tai mahdollisesti larpissa, jos minusta vielä joskus on näyttelemään jotakuta. Jos joku tekee fanipohjalta jonkun jutun esim. MCR:stä haluan olla mukana ainakin laulamassa Gerardiksi pukeutuneena pari biisiä. Kokonaan toinen juttu on, saako minusta Gerardin näköisen. Mutta sydämeni ja lauluääneni ovat ainakin mukana niissä biiseissä, joten tulkinnasta minua ei voisi moittia millään tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti