perjantai 2. joulukuuta 2011

Sopimuksensa irti sanonut hiiri, Vasen Linja -klubi ja synttäreiden ennakkofiilistelyä

Pidettiin tänään taas bänditreenejä. Ei saatu demoa valmiiksi viime viikonloppuna, ei saatu oikein mitään aikaiseksi, koska kukaan meistä ei osannut käyttää Mac-koneita :( Bändikaverini oli yhteydessä Kirjasto 10:n henkilökuntaan ja kysyi, pääsisimmekö kurssille, jolla sen järjestelmän ja ohjelmien käyttöä opetetaan. Jospa sen jälkeen oltaisiin sitten viisaampia.

Olin eilen Kallion Vasemmiston järjestämällä Vasen Linja -klubilla, joka järjestetään n. kerran kuukaudessa Café Mascotissa. Kyseisellä klubilla on poliittista keskustelua, livemusaa ja hauskanpitoa torstaisin. Tällä kertaa esiintyjinä olivat La Murga -niminen rytmiryhmä Tampereelta sekä sekalainen kokoonpano, joka esitti espanjankielistä musiikkia. Toisena esiintyjänä piti alunperin olla Espinoza&Olquín -duo, mutta heitä tuli tuuraamaan Espinozan puoliso ja Tico. Mutta hyvää musiikkia oli. Kiitos Kallion Vasemmistolle ja toivottavasti tapaamme pian, viimeistään ensi vuoden helmikuussa. Jos hyvin käy, duomme saattaa päästä esiintymään ensi vuoden puolella kyseiselle klubille, jos vaan saadaan biisit kasaan hyvissä ajoin.

Tietokoneen hiireni sanoi sopimuksensa irti, koska rakas kissani ehti pudottaa sen useasti lattialle. Huomenna pitäisi mennä ostamaan uusi. Ja ostaa myös uusi kamera, jolla saisi parempaa ja enemmän videokuvia keikoista, joilla aion käydä. Menen taas ensi viikolla keikalle, joka sattuu olemaan samana päivänä kuin synttärini. Menen katsomaan Poets Of The Fallia muutaman vuoden tauon jälkeen. Toivottavasti keikalla kuullaan ainakin "Diamonds For Tears" ja "Illusion And Dream", jotka ovat suosikkejani. Keikkaraporttia kirjoittelen sitten paremmalla ajalla ja kuvien kanssa :)

1 kommentti:

  1. No, aina voi ajatella, että demon myöhästyminen antaa lisä aikaaa vielä treenata :) Toivottavasti kuitenkin saatte pian valmiiksi!

    VastaaPoista